Verminderde weerstand

Verminderde-weerstand
Om het afweersysteem te stimuleren en te ondersteunen neem je 's morgens en 's avonds voor het slapen gaan een flinke theelepel Active Manuka HoneyUMF 15+

Hoe gebruik je de honing: 

Neem 's morgens minimaal een half uur tot maximaal een uur voor het ontbijt, een dessertlepel/ kleine eetlepel honing samen met een stukje brood of toast. Dit zorgt ervoor dat de honing langzaam in de maag wordt opgenomen en de antibacteriële eigenschappen maximaal worden benut.

De tweede keer kun je de honing het best innemen voor het slapen gaan. De honing kan de hele nacht zijn werk doen. Tandenpoetsen is geen probleem, maar drink geen water.

Je kan er ook voor kiezen om 4x per dag voor het eten (ook weer minimaal een half uur en maximaal

een uur) een flinke theelepel honing innemen. De laatste keer innemen voor het slapen gaan.

In het begin is het voornamelijk uitproberen wat het best bevalt en waarbij men zich het meest prettig voelt. Wanneer je start met twee maal per dag innemen, dan kunje dit het best een periode van 2 tot 3 weken uitproberen. Mocht dit niet zo goed bevallen en wil je de hoeveelheid liever opdelen in kleinere porties, dan kunt je ervoor kiezen 4x maal daags een ruime theelepel honing te nemen. De Active Manuka Honey is verkrijgbaar in potten van 250 gram en 500 gram.

 

Het is belangrijk om te wachten met het drinken van thee of andere vloeistoffen tot het ontbijt!

 
Volg ons op social media

Volg ons op social media