Koortslip

Koortslip
Koortslip (Herpes labialis / Herpes Simplex) natuurlijk behandelen met East Cape Manuka olie en Manuka honing crème.

Ongeveer 7 van de 10 mensen draagt een herpes virus bij zich. Er zijn diverse herpes virussen, de bekendste is Herpes Simplex die onder andere de koortlip veroorzaakt. Een koortslip geeft vaak een hevig branderig gevoel, er kunnen blaasjes ontstaan die soms opengaan en gaan bloeden. De koortslip kun je zien als een ontsteking.

Het herpes virus is meestal sluimerend aanwezig in het lichaam. Op het moment dat je last hebt van een verminderde weerstand, bijvoorbeeld door stress, verkoudheid, menstruatie of wanneer je (veel) in de zon hebt gezeten, kan de koortslip plotseling geactiveerd worden. Het slapende virus wordt dan weer wakker!

De combinatie van Active Manuka honing en Manuka olie is effectief in de verzorging en natuurlijke behandeling van een koortslip. De active Manuka honey Cream is een krachtige pure medicinale honingcrème met 30 % gecertificeerde active Manuka honing UMF15+. 
Pure Manuka olie uit de East Cape van Nieuw Zeeland is hoog antibacterieel en breed toepasbaar en krachtig in bestrijding van huidschimmel infecties.
Probeer het blaasje van de koortslip niet door te prikken of uit te knijpen, het vocht uit het blaasje is zeer besmettelijk! De koortslip neemt hierdoor juist toe.

Tip: Zodra je de koortslip voelt opkomen start je met het aanstippen met de Manuka olie en smeer je de plek meerdere malen per dag in. Hiermee voorkom je dat de koortslip verder doorzet!Volg ons op social media

Volg ons op social media