Klantenservice

Klantenservice  Manuka Huidverzorging.
Wij staan klaar om jouw op weg te helpen naar een huid in balans.  

Huidproblemen veroorzaken niet alleen lichamelijke klachten, maar zorgen vaak ook voor veel psychische stress. Jeuk, een rode geïrriteerde of schilferige huid en ontstekingen geven een gevoel van ongemak. 
Vaak is er door onze klanten op hun zoektocht naar verlichting van hun klachten veel geld uitgegeven zonder resultaat. 
 
Altijd een persoonlijk vrijblijvend advies
Vul het formulierin of neem telefonisch contact (0621390621) met ons op om samen jouw huidproblemen te bespreken en de oorzaak te achterhalen. Op basis van dit gesprek kunnen we jouw de juiste producten adviseren en tips geven die bijdragen aan het huidherstel.
 
Manuka Honing expert
Manuka-huidverzorging is expert op het gebied van actieve manuka honing (UMF gecertificeerd) en natuurlijke huidverzorgingsproducten met de Active Manuka honing als 'key ingredient.' Inmiddels hebben wij 15 jaar ervaring in de toepassing van Active Manuka honing bij het herstel van huidproblemen en gezondheidsondersteuning. Wij voorzien je graag van goede productinformatie en nemen jouw vragen serieus. Als ervaringsdeskundige met huidproblematiek en op basis van jarenlange ervaring met de Manuka honing producten bieden wij jou een advies op maat. 
Wil jij weten wat de pure Actieve Manuka honing, East Cape Manuka olie en onze Manuka honing huidverzorgingsproducten voor jouw huid kunnen betekenen?
Stel je vraag via het contactformulier. Wij streven ernaar jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Liever een direct en persoonlijk contact, dan kun je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. +31(0)621390621 

Een warme groet van Elisabeth, Manuka huidverzorgingsproducten. 
 
 
Volg ons op social media

Volg ons op social media