Blije bijen spaarpunten verzamel je voor extra korting.

Bij Manuka-huidverzorging kun je sparen voor extra korting op onze Manuka-honing en huidverzorgingsproducten. 

Ben jij een tevreden gebruiker van onze Manuka huidverzorgingsproducten?
Graag belonen wij jou in onze vernieuwde webshop graag met extra korting! Je ontvangt per uitgegeven euro één 'blije bij'spaarpunt. Deze spaarpunten worden automatisch geregistreerd via jouw persoonlijke account. Het is dus belangrijk dat je je registreert voordat je een bestelling plaatst, dan kun je gebruik maken van het spaarsysteem.

Hoe werkt het Blije Bijen spaarsysteem van Manuka-huidverzorging? 
Registreer je als klant van Manuka-huidverzorging. Via jouw eigen account ontvang je de Blije Bijen spaarpunten en je kunt het aantal verzamelde punten natuurlijk zelf inzien. Bij iedere euro die je besteedt aan Manuka producten, ontvang je een spaarpunt. Wanneer je bent ingelogd met jouw account, kun je in de 'winkelwagen' de korting van jouw gespaarde Blije Bijen spaarpunten bij je bestelling toe passen. 

Wil je extra Blije Bijen spaarpunten sparen?
Dit kan heel eenvoudig door het schrijven van product reviews. Op deze manier spaar je nog sneller een fijne korting op jouw Manuka producten bij elkaar. Vergeet niet om je te registreren bij Manuka-huidverzorging, alleen dan kunnen de Blije Bijen spaarpunten aan jou worden toegekend. 

Hoeveel zijn mijn gespaarde Blije Bijen punten waard?
Per 100 spaarpunten ontvang je € 5,- korting.
De gespaarde punten kan je inzetten bij een bestelling vanaf € 50,00

Kan ik mijn gespaarde Blije Bijen spaarpunten ook aan iemand anders schenken of inwisselen voor contant geld?
De gespaarden Blije Bijen zijn niet overdraagbaar, ze zijn namelijk aan jouw persoonlijke Manuka account gekoppeld. Je spaarpunten verzilveren kan door een bestelling te plaatsen bij Manuka-huidverzorging.

Overige informatie over het sparen van Blije Bijen spaarpunten.
Bij jouw bestelling is er altijd één mogelijkheid om een korting te verrekenen. Dus óf een kortingscode of je spaarpunten inwisselen. Je kiest natuurlijk voor de optie die voor jou het meest voordelig is. 
De gespaarde punten zijn één jaar geldig na ontvangst, zorg er dus voor dat je ze op tijd inlevert. Het is zonde wanneer ze komen te vervallen. 

Heb je vragen over ons Blije Bijen spaarsysteem, laat het ons weten via info@manuka-huidverzorging.nl 

Volg ons op social media

Volg ons op social media