Pijnlijke gewrichten en Artritis

Het Nectar Ease assortiment van Nelson Honey combineert de anti-bacteriële werking van Manuka honing met de ontstekingsremmende eigenschappen van bijengif (bee venom). Het dagelijks innemen van een kleine hoeveelheid Nectar Ease Honey kan een gunstige invloed hebben op de beweeglijkheid van de gewrichten. Het bijengif bevat onder andere Mellitine, dit zet de bijnieren aan tot de productie van het ontstekingsremmend hormoon cortisol. Fosfoline heeft invloed op de bloeddruk, Apamine zorgt voor een betere doorgifte en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De anti-oxidante eigenschappe maken het bijengif ook effectief als'booster' voor het immuunsysteem. 

Gebruik: Er wordt aangeraden om te beginnen met een kwart theelepel per dag en dit langzaam op te bouwen naar 1 tot 2 theelepels per dag.

Overgangsklachten:
Tijdens de overgang (menopauze) kun je naast overmatig transpireren ook veel last hebben van pijnlijke gewrichten en spieren. Door dagelijkse inname van Nectar Ease Plus worden deze klachten aanzienlijk verminderd.

Naast het inwendig gebruik van de Nectar Ease honing is het aan te raden om de Nectar Ease Balsem te gebruiken. 

Let op: mensen met bijen allergie, hoge bloeddruk of hartproblemen moeten altijd voor inwendig gebruik eerst een arts raadplegen! 
Volg ons op social media

Volg ons op social media