Droge en schilferige huid

Een droge huid voelt gespannen aan, vooral in je gezicht geeft dat een trekkend gevoel.
Wij geven je wat tips voor een optimale verzorging van de droge huid.

Voor een frisse start gebruik je 's morgens Facial Cleanser (zacht en voedend)  voor het reinigen van de huid. Verzorg daarna  je huid met tonic toner met kamille en Manuka honing om je huid een oppepper te geven.
Kies voor de voedende Royal Jelly Cream of collagencream als dagcreme. 
Heb je een zeer gevoelige huid, dan kun je kiezen voor de hypoallergenic cream
Reinig 's avonds je huid met de Facial Cleanser en neem een masker van Natural Beetox!
Om je huid extra te voeden en te zuiveren neem je 1 tot 2x per week een gezichtsmasker met pure Active Manuka Honing UMF 15+.

Je lichaam kun je verzorgen met de Almond, peach and Manuka moisturiser. De amandel- en perzikolie in combinatie met de Manuka Honing zorgen voor voeding en hydratatie van de huid.

Je leefstijl:
 
* Drink gedurende de dag voldoende (water, vruchtensap en groene- of kruidenthee)
* Zorg voor gevarieerde en gezonde voeding. Gebruik zoveel mogelijk verse producten.
* Kies voor olijfolie in plaats van bakboter.
* Wees matig met alcohol, koffie, suiker en zout.
* Eet vooral vezelrijke voeding.
* Wees matig met melkproducten.

Make up tips bij een droge huid.

=> Kies altijd voor cosmetica producten op natuurlijke basis!

=> Gebruik geen poeder foundation, hierdoor valt een droge huid juist meer op. Wanneer je de poeder foundation met een kwast met ronddraaiende beweging aanbrengt komen velletjes los te zitten waardoor ze beter te zien zijn. Voor mousse foundations geldt hetzelfde. => Kies altijd voor een fijne vloeibare foundation, zodat je deze met weinig moeite op je gezicht kan aanbrengen.

=> Het aanbrengen van de foundation: gebruik geen kwast, de haartjes gaan onder de losse stukjes huid waardoor ze los komen op je huid gaan liggen en in de foundation terechtkomen.

=> Gebruik een sponsje, het liefst een hele zachte. Dep hiermee de foundation op je gezicht. Niet wrijven of smeren, maar deppen. Als je dit zachtjes doet merk je dat je huid egaal blijft en je huid hier niet geïrriteerd raakt. Een kwast kan prikken waardoor je rode plekjes krijgt, ongemerkt.
 

=> Bij het aanbrengen van poeder over je foundation (tegen de glans of om het langer te laten zitten) doe dit dan met een poederpuff. Dep deze in je poeder, draai er een paar rondjes mee in de palm van je hand (zo gaat het overtollige eraf) en dep dit zachtjes op je huid. Deze puffs kan je overal kopen.
 

=> Vervolgens kan je hierover heen een bronzer of blusher aanbrengen. Pas weer op met het kwasten.

Heb je veel velletjes op de jukbeenderen hebt, gebruik dan geen poederblush of -bronzer. Alternatief is een crème product, dat je zachtjes aanbrengt met een sponsje aan.

    => De rest van je make-up (je ogen, wenkbrauwen en lippen) kan je gewoon op de manier doen zoals je die gewend bent.
    Volg ons op social media

    Volg ons op social media