Groenlipmosselolie voor soepele gewrichten, OmegaFlex softcapsules 90 stuks voor 3 mnd.

groenlipmosselolie capsules OmegaFlex, potjes 90 stuks voor 3 maanden foto van Nieuw Zeelandse groenlipmossel Marlborough Sound Nieuw Zeeland, foto van baai
groenlipmosselolie capsules OmegaFlex, potjes 90 stuks voor 3 maanden foto van Nieuw Zeelandse groenlipmossel Marlborough Sound Nieuw Zeeland, foto van baai
Groenlipmosselolie voor soepele gewrichten, OmegaFlex softcapsules 90 stuks voor 3 mnd.
7 Reviews | Review toevoegen
Gewrichtsklachten, gewrichtspijn? OmegaFlex groenlipmossel olie heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Draagt bij aan soepele gewrichten en verlicht gewrichtsklachten bij artrose/artritis.   

Standaard levertijd

1 dag

€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Groenlipmossel olie (Perna canalicus) uit Nieuw-Zeeland. Een natuurlijke oplossing voor soepele gewrichten!
(*Scroll naar beneden voor voordelige productbundels)

Veel mensen, vooral ouderen, hebben dagelijks last van stijve en pijnlijke gewrichten. Meestal zijn de polsen, knieën of schouders, vingers en tenen de meest pijnlijke probleemgebieden. Mensen worden door deze gewrichtsklachten ernstig beperkt in hun bewegingsvrijheid. 
Gelukkig kun je zelf hier iets aan doen met capsules die volledig op natuurlijke basis zijn samengesteld. Kies voor de groenlipmosselolie van OmegaFlex in zachte capsules, de natuurlijke oplossing voor soepele gewrichten.

Vloeibare pure groenlipmosselolie van OmegaFlex uit Nieuw-Zeeland is effectief bij het verlichten van gewrichtsklachten. De groenlipmosselolie is verpakt in een zachte capsule die goed door het lichaam wordt opgenomen.
De vloeibare groenlipmosselolie heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen en wordt gezien als een krachtige ondersteuning bij de behandeling van (pijn) klachten van artrose en artritis en andere door ontstekingen veroorzaakte aandoeningen.
Door dagelijks slechts één capsule groenlipmosselolie in te nemen, kunt u weer soepeler bewegen, vaak met veel minder of zelfs zonder pijn.

Opbouwperiode
Er is een opbouwperiode van 10 dagen nodig waarin de actieve ingrediënten goed door het lichaam worden opgenomen. (2x daags 1 capsule Groenlipmosselolie)  
Na deze periode neemt u slechts 1 keer per dag 1 capsule Groenlipmosselolie in. Dit is vooral gunstig voor mensen die problemen hebben met het slikken van pillen en capsules.

Over het algemeen merken de meeste mensen na 3 weken een duidelijk effect van de groenlipmossel olie, soms al eerder. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van het soort en de langdurigheid van de klachten.
Het gebruik van de volledig natuurlijke vloeibare groenlipmossel olie kent geen nadelige bijeffecten en is verpakt in een prettige softcapsule.

Alle gezondheidsvoordelen van de Greenlipmussel / Groenlipmossel  op een rij;
1. Ontstekingsremmende werking
2. levert belangrijke bouwstoffen voor het kraakbeen 
3. bevat uitgebreide reeks vitamines en mineralen  
4. verbetert de longfunctie (ondersteunend bij astma)

Aanbevolen dosering groenlipmossel olie capsules: Neem de eerste 10 dagen tot maximaal 15 dagen 2 capsules Groenlipmossel olie per dag als startkuur/basis. Daarna 1 maal per dag 1 capsule.  Scroll helemaal naar beneden voor de voordelige productbundels!
Waarschuwing: Gebruik de groenlipmossel capsules niet bij allergie voor schaaldieren!

Meer weten over de groenlipmossel?
De Nieuw Zeelandse Greenlippedmussel (Perna canalicus) of groenlipmossel komt uit de schone en ongerepte wateren in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. 
De vloeibare groenlipmossel is daarnaast een goede bron van onder andere ijzer, chondroïtine en andere glycosaminoglycanes. Deze stoffen dragen bij het behoud en herstel van bindweefsels zoals kraakbeen, pezen en ligamenten

Het bedrijf OmegaFlex heeft zijn thuisbasis in Blenheim, New Zealand.
OmegaFlex heeft een softcapsule ontwikkeld met een zuivere en krachtige mix van super geconcentreerde Omega-3 vetzuren uit de groenlipmossel en pure koudgeperste biologische olijfolie.
Het extractieproces is bijzonder en zo ontworpen (zonder verhitting) dat alle belangrijke actieve ingrediënten uit de groenlipmossel behouden blijven. Dit is een groot verschil met vele andere en vaak goedkopere capsules, door bewerking met hogere temperaturen gaan er belangrijke stoffen verloren.

Helder en interessant artikel op de website van Stichting orthokennis.nl 
Interessant: Ontstekingsremmende werking groenlipmossel

Het wordt tevens afgeraden om de groenlipmossel olie te gebruiken wanneer je zwanger bent. Er is nog onvoldoende informatie beschikbaar over het gebruik van de groenlipmossel olie tijdens het geven van borstvoeding. Start daarom pas met de groenlipmossel olie nadat je bent gestopt met het geven van borstvoeding.

  • Bewaar de capsules op een koele,droge plaats beneden de 25 graden.
  • Iedere capsule groenlipmossel olie bevat: 50 mg GLM olie en 100 mg olijf olie. De olijfolie is een draagolie en zorgt voor een goede oplossing en opname van de groenlipmossel olie. Er zijn geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en vulstoffen toegevoegd.  
  • Bij inname krijg je vervelende geen nasmaak in je mond. 
  • Voordelige productbundels:
  • Bij bestelling van 2 potjes ontvang je een korting van € 5,00 per potje.
  • 3 potten, genoeg voor 9 maanden voor € 198,99 
  • Bij bestelling van meerdere potjes wordt de korting automatisch verrekend. 

Sorteren op:

Review toevoegen
J. Koopmans - 03-09-2021 15:36

Eindelijk geen stekende pijnscheuten meer.
Ik heb van alles geprobeerd tegen de artrose in mijn teengewrichten maar meestal zonder resultaat. Volgens huisarts is er niet aan te doen. Via vriendin bij Manuka huidverzorging gekomen en daar goed advies gekregen.
Gebruik nu ongeveer 3 maand de capsules en bevalt prima. Kan beter lopen en met veel minder pijn. 's nachts smeer ik ook de Relieve spierbalsem op mijn tenen, dat verlicht ook.

Wendy V. - 09-09-2020 09:23

De pijn in het gewricht van mijn grote teen verminderde aanzienlijk toen ik de groenlipmossel - capsules ging gebruiken. Na een tijdje gestopt te zijn met de capsules raakte het gewricht weer geïrriteerd. Ik ga ze nu gelijk weer gebruiken.
Elisabeth denkt altijd mee, haar service is heel goed!

B.L Oudengaard - 28-11-2019 11:35

Gebruik nu een jaar de groenlipmossel capsules, maar 1 per dag. Geen stijve handen meer, ook minder stijf. Ook goede invloed op mijn knieën, heb slijtage. Heeft verwachtingen overtroffen.

Carla Baaten - 04-11-2019 20:47

Ik heb al lange tijd van stijve vingers en pijnlijke handen. Via vriendin over de groenlipmossel olie capsules gehoord. Na een maand merk ik nu duidelijk verbetering. Minder pijn en ik kan mijn vingers eindelijk weer soepeler bewegen. (en eigenlijk houd ik niet eens van mossels:-)

Mink R. - 03-07-2019 14:18

Via vriend gehoord over de groenlipmossel olie en deze besteld. Na een maand al grote verbetering en minder pijn in gewricht grote teen. Kan weer stukken beter lopen en hoop dat verbetering voortzet.Service en klantvriendelijkheid ook top.

B. Hermans - 13-06-2019 12:16

Gebruik de capsules nu ongeveer 3 maanden. Ergste pijn in knieën is verdwenen, maar vooral kan ik het kniegewricht soepeler bewegen. Nooit verwacht dat de groenlipmossel olie zoveel voor artrose klachten betekenen. Goede kwaliteit en super service van Manuka huidverzorging!

Jenny B. - 10-05-2019 19:04

Blij met deze capsules. Na 3 weken minder pijn in knieën en handen. Ongeveer na 2 maanden kon ik ze weer veel soepeler bewegen en ben nu ook pijnvrij. Fijn is dat je maar 1 capsule per dag hoeft te nemen. Wel benieuwd naar de groenlipmossel-gel voor de gewrichten

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media