Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid.

Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid. Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid. Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid.
Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid. Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid. Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid.
Hypoallergene Manuka honing huidverzorgingscrème Simply Sensitive, voor de zeer gevoelige huid.
14 Reviews | Review toevoegen
Hypoallergene zijdezachte en voedende crème Simply Sensitive met active manuka honing is bijzonder voor de (zeer) gevoelige huid. Tevens een aanrader voor de verzorging van de tere babyhuid.

Standaard levertijd

1 dag

€ 23,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hypoallergene verzorgingscrème Simply Sensitive van the Honey Collection met Actieve manuka honing UMF 12+ 

Deze zijdezachte hypoallergene crème met actieve manuka honing UMF 12+, is door the Honey Collection speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de zeer gevoelige huid. 
De Simply Sensitive huidverzorgingscrème is met liefde samengesteld met een melange van amandelolie, abrikozenpitolie, sesamolie en vitamine E oliën, pure Nieuw Zeelandse Active Manuka honing UMF 12+ en rozenwater. Deze crème voedt de huid en werkt vochtregulerend en kalmerend. 
De hypoallergene crème ondersteunt tevens de zeer gevoelige rosacea huid.

Simply Sensitive is niet alleen voor grote mensen. Juist door de pure en zijdezachte samenstelling is de hypoallergene crème met manuka honing een aanrader voor de verzorging van de tere babyhuid!

Gebruiksaanwijzing: breng de hypoallergene manuka crème aan op de gereinigde huid. Tip, gebruik hiervoor de zachte en diepreinigende gezichtsreiniger Facial Cleanser. 
Masseer de crème zachtjes met de vingertoppen in, zodat het rustig op een natuurlijke manier kan intrekken.

Ingrediënten Simply Sensitive hypoallergene crème:  
Aqua (Water), Mels (Honey), Cetearyl Alcohol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cera Alba (Beeswax), Linum Usitatissmum (Flaxseed) Seed Oil, GlycerineCetearyl Glucoside, Tocopherol (Vitamin E), Caesalpinia Spinosa Gum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid
=> Lanette wax (cetearyl alcohol and ceteareth 30) is een plantaardige samenstelling van kokosnoot (met duurzaam keurmerk, glucose en plantaardige cetearyl alcohol. Het is een natuurlijke bindende wax die olie en water bindt om een crème of lotion te kunnen maken.

Let op: de natuurlijke geurstof is afkomstig van bloemenextract. Ondanks dat het natuurlijk is en uitgetest bij personen met een zeer sensitieve huid, kan dit een allergische reactie geven. (dit is éénmaal gemeld) 

Sorteren op:

Review toevoegen
Mariska - 14-06-2023 08:57

Door deze fijne zachte Simply Sensitive creme is mijn rode en droge huid door eczeem weer glad en rustig. Heel erg blij mee! Ook de service is snel en geweldig!

Tanja - 18-08-2022 18:58

Heerlijk fris voor mijn gezicht. Trekt niet en krijg rustiger huid.

A. van der Horst - 30-05-2022 16:39

Fijne kalmerende en vochtinbrengende creme

Yvonne - 21-02-2022 15:55

Dit is een heerlijke, zachte crème die snel intrekt en een heerlijk kalmerend effect op mijn huid heeft. Ik wissel de Simply Sensitive af met de Manuka Magic en de Active Manuka. Deze is perfect voor als mijn huid rustig is. Als mijn huid heel droog is of de eczeem erger wordt, dan is deze crème te licht en stap ik weer over op één van de andere twee.
Verder is deze crème ook erg lekker "gewoon" als dag -en nachtcrème en ik kan me voorstellen dat dit ook heerlijk is voor babyverzorging. Echt één van de zachtste crèmes die ik ooit heb geprobeerd. Ik kan hem zeker aanraden.

De service van Elisabeth is ook geweldig!

Jody Bakker - 15-01-2021 10:28

Eindelijk een goede crème gevonden voor mijn overgevoelige huid. Ook een geweldige service en persoonlijk advies bij Manuka huidverzorging!

Anoniem - 16-12-2020 12:49

Heerlijke crème!!
Niet meer weg te denken..bestel hem tekens weer als hij op begint te raken
Zeer goede en leuke service..top!!

Anoniem - 09-10-2020 14:43

Fijne crème
Gebruik het nog maar kort
Dus kan er nog niet veel van zeggen
Zonder geur,dat vind ik persoonlijk niet erg

Barbra - 01-09-2020 12:44

Hele fijne creme, smeert goed uit. En de service van Elisabeth is altijd geweldig.

Anoniem - 28-05-2020 21:50

Fijne crème voor de tweede keer besteld
Echt een aanrader!

Merel van D. - 06-05-2020 12:55

Ik heb een probleemhuid en erg lang op zoek geweest naar een product dat mijn huid kalmeert. Vooral voor mijn gezicht. Omdat ik al zoveel heb uitgeprobeerd en zonder verbetering durfde ik niet zomaar te bestellen. Ik heb gebeld met Elisabeth van Manuka huidverzorging. Ze nam de tijd voor mij om mijn huidproblemen te bespreken en gaf een goed advies. Nu ben ik twee weken bezig met de Manuka producten en mijn huid is rustiger en trekt en jeukt veel minder. Ik gebruik de Facial Cleanser gezichtsreiniging, hypo allergene crème en bij uitslag de Active Manuka honing crème. Superblij dus :-)

Janneke - 05-05-2020 23:11

Heerlijk zachte crème die snel intrekt en lang hydrateert. Wij gebruiken deze veelzijdige crème voor de verzorging van gezicht, handen en voeten en als onderhoudscreme voor eczeem. Hij maakt de huid snel rustig.

Carola Tiegens - 10-12-2019 15:19

Deze hypo allergene crème gebruik ik samen met de gezichtsreiniger Completely Clean, heb nu eindelijk een rustige huid. Geen rode vlekken en jeukerige huid meer.

Lieke - 06-12-2018 21:29

Super fijn product, zuinig in gebruik.
Eindelijk een crème die de droge eczeemhuid van onze dochter hydrateert zonder broeibultjes te veroorzaken.

Monique Lansen - 13-11-2017 12:09

Eindelijk een crème gevonden voor m'n super gevoelige huid. Gebruik 'm als dagcrème en nachtcrème. Smeert fijn uit en is zuinig in gebruik.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media