Top

Actieve Manuka Honing UMF 10+ 250 gram (MGO 100+) ondersteunt krachtig het immuunsysteem

  • Actieve Manuka Honing UMF 10+ 250 gram (MGO 100+)  ondersteunt krachtig het immuunsysteem
32,50

Last van een slechte weerstand?
Ondersteun je weerstand met Actieve UMF Manuka honing UMF 10+ Deze Actieve Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks meerdere malen per dag worden ingenomen. Active UMF Manuka honey heeft een heilzame werking bij; 

- verkoudheid en keelklachten 

- spijsverteringsproblemen  

- maag en darmklachten 
- mondwondjes en aften
- huidproblemen (eczeem, psoriasis, acne) maar ook bij waterwratjes

- Manuka honing draagt bij aan een betere weerstand.  

 

De dosering en de sterkte van de Actieve UMF Manuka Honing is afhankelijk van het soort klachten dat u heeft. Active Manuka honey UMF 10+ is zeer geschikt om dagelijks in te nemen om uw immuumsysteem te ondersteunen. Neem hiervoor 3x daags een koffielepel Manuka honing voor de maaltijd in. 
Na ziekte is aan te raden te starten met een hogere UMF waarde, Active Manuka Honey UMF 15+ is hiervoor de aangewezen honing.

 
De Actieve Manuka honing is verder zeer effectief bij de verzorging van de eczeem huid en moeilijk genezende wonden.


Honden:

Voor pups en volwassen honden (maar ook katten) is de Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ ook naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen. Tevens kan de honing worden ingezet bij maag- darminfecties, huidproblemen,  schimmelinfecties en oorontstekingen. 
De Actieve Manuka honing is daarnaast ook zeer effectief bij de verzorging van (moeilijk genezende) wonden. De pure Manuka honing houdt de wond schoon en helpt de huid goed genezen. 

Juliette de Bairacli Levy schrijft in haar boek 'The complete herbal Handbook fort the Dog and Cat:
"I believe I could not successfully rear domestic dogs without this remarkable antiseptic food." 
"Honey is the greatest of the natural energizers... a nerve tonic and a supreme heart tonic..."

Actieve UMF Manuka honing heeft uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en is rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines. De honing is kruidig van smaak en kan dagelijks worden toegevoegd aan de voeding van de hond en kat. 


Heeft u behoefte aan meer informatie over de specifieke toepassingen van Active UMF Manuka Honey, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met onze Manuka honing coach. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

* Vanaf 6 stuks € 27,50 per potVerwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code