Top

Manuka olie uit de East Cape, breed toepasbaar en schimmeldodend

  • Manuka olie uit de East Cape, breed toepasbaar en schimmeldodend
rating 5
(5 / 2 Reviews)
21,00

Manuka olie (Leptospermum Scoparium / ti-tree) uit de East Cape van Nieuw Zeeland is onmisbaar in de EHBO tas en medicijnkast. Manuka olie is sterk antiseptisch, schimmeldodend, heeft een ontsmettende werking en neemt de jeuk weg bij insectenbeten en eczeem.
 

Manuka olie uit de Eastcape is vele malen effectiever in de bestrijding van schimmelinfecties dan Tea tree olie. Deze East Cape Manuka olie is huidvriendelijk; zij is zachter en droogt de huid minder uit dan tea tree olie. Mensen die een allergische reactie hebben op tea tree olie, verdragen meestal de East Cape Manuka olie zonder problemen.
* onlangs hebben wij voor de eerste keer van een pedicure praktijk de melding ontvangen dat er bij enkele klanten een allergische reactie was ontstaan (rode huid en vervelling op de tenen.)

Door haar bijzondere eigenschappen is de Manuka olie uit de East Cape breed inzetbaar bij het bestrijden van bacteriën en schimmelinfecties.
Deze East Cape Manuka olie kan in combinatie met de Active Manuka Honey Cream (actieve manuka honing crème) worden ingezet bij de bestrijding van kalknagels, zwemmerseczeem en ringworm. Zie hiervoor het complete verzorgingspakket voor (huid)schimmelinfecties. 

 

Gebruik de kracht van Manuka olie ook bij de aanpak van:
* acne (in combinatie met Active Clear Cream)
* voetschimmel en ringworm (in combinatie met Active Manuka Honey Cream)

* tandvleesontsteking, tandvlees aanstippen met Manuka olie op een wattenstaafje
* eczeem
* koortslip
* jeuk bij insectenbeten
* ontsmetten van wondjes en tekenbeet
* effectief bestrijden van hoofdluis (geen nadelige bijwerkingen)
* wintertenen/-handen, 3ml toevoegen aan 100 ml basisolie (bijvoorbeeld zoete amandelolie)
* zweetvoeten, een paar druppels toevoegen aan een voetenbad
* behandelen van wratten

 

De Manuka olie is ook verkrijgbaar in een grootverpakking van 100 ml, ideaal voor de pedicure praktijk. Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 132
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 Fijn die pure Manuka olie, ik gebruik hem vooral om te ontsmetten en bij insectenbeten. Geur vind ik ook prima.

rating 5 De Manuka olie helpt super goed tegen schimmelinfectie aan mijn teennagels. Niet eerder zo'n goed product gevonden. Fijn samen te gebruiken met de Active Manuka honing zalf.
Inmiddels de Manuka olie ook al ingezet tegen hoofdluis.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code