Top

Manuka olie (Leptospermum Scoparium) uit de East Cape. Breed toepasbaar bij (huid)schimmelinfecties, hoofdluis en desinfecteren van wondjes en tekenbeten) Onmisbaar in je (EHBO) koffer

  • Manuka olie (Leptospermum Scoparium) uit de East Cape. Breed toepasbaar bij (huid)schimmelinfecties, hoofdluis en desinfecteren van wondjes en tekenbeten) Onmisbaar in je (EHBO) koffer
FullFullFullFullFull
(5 / 5 Reviews)
21,00

Manuka olie (Leptospermum Scoparium / ti-tree) uit de East Cape van Nieuw Zeeland is onmisbaar in de EHBO tas en medicijnkast. Manuka olie is sterk antiseptisch, schimmeldodend, heeft een ontsmettende werking en neemt de jeuk weg bij insectenbeten en eczeem.
 

Manuka olie uit de Eastcape is vele malen effectiever in de bestrijding van schimmelinfecties dan Tea tree olie. Deze East Cape Manuka olie is huidvriendelijk; zij is zachter en droogt de huid minder uit dan tea tree olie. Mensen die een allergische reactie hebben op tea tree olie, verdragen meestal de East Cape Manuka olie zonder problemen.
* onlangs hebben wij voor de eerste keer van een pedicure praktijk de melding ontvangen dat er bij enkele klanten een allergische reactie was ontstaan (rode huid en vervelling op de tenen.)

Door haar bijzondere eigenschappen is de Manuka olie uit de East Cape breed inzetbaar bij het bestrijden van bacteriën en schimmelinfecties.
Deze East Cape Manuka olie kan in combinatie met de Active Manuka Honey Cream (actieve manuka honing crème) worden ingezet bij de bestrijding van kalknagels, zwemmerseczeem en ringworm. Zie hiervoor het complete verzorgingspakket voor (huid)schimmelinfecties. 

 

Gebruik de kracht van Manuka olie ook bij de aanpak van:
* acne (in combinatie met Active Clear Cream)
* voetschimmel en ringworm (in combinatie met Active Manuka Honey Cream)

* tandvleesontsteking, tandvlees aanstippen met Manuka olie op een wattenstaafje
* eczeem
* koortslip
* jeuk bij insectenbeten
* ontsmetten van wondjes en tekenbeet
* effectief bestrijden van hoofdluis (geen nadelige bijwerkingen)

* wintertenen/-handen, 3ml toevoegen aan 100 ml basisolie (bijvoorbeeld zoete amandelolie)
* zweetvoeten, een paar druppels toevoegen aan een voetenbad
* behandelen van wratten

 

De Manuka olie is ook verkrijgbaar in een grootverpakking van 100 ml, ideaal voor de pedicure praktijk. Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 499
Reviews (5)
FullFullFullFullFull (5 / 5 Reviews)

Sandra Zinke (30-10-2017) FullFullFullFullFull Zuivere Manuka olie 100%. Deze olie is zo zuiver dat je absoluut niet ermee moet knoeien! Pas op, gebruik een klein beetje van de olie, de werking is fenomenaal, zo enorm krachtig!!! Ik heb nog niet eerder met zo'n zuiver product te maken gehad. Ik gebruik het voor meerdere toepassingen om te desinfecteren, ook voor acne en voor vrouwenzaken down below (om te spoelen).
Zo'n krachtig product, maar t.a.v. het gebruik is voorzichtigheid geboden .

Brigitta (21-10-2017) FullFullFullFullFull In de herfstvakantie ontdekte ik in het lange haar van mijn dochtertje hoofdluis. Het liefst wilde ik meteen naar de drogist gaan om iets van Prioderm te kopen tegen hoofdluis. Gelukkig vertelde mijn zus dat je de hoofdluis ook met een natuurlijk product te lijf kan gaan. Ik kende de Manuka olie niet, maar ben super blij dat ik het heb besteld bij Manuka-huidverzorging. Snelle service en een goede uitleg over hoe ik de Manuka olie moest gebruiken.

Y.M. (19-01-2017) FullFullFullFullFull Ik had al enkele malen naar volle tevredenheid bij Manuka Huidverzorging besteld en had een opmerking gemaakt over een probleem met mijn ogen. Elisabeth heeft toen veel onderzoek gedaan naar speciale oogdruppels met Manuka honing die misschien zouden kunnen werken en ze zelfs vanuit het buitenland voor me besteld. Helaas werkten ze voor mij niet, maar ik vond alle moeite die Elisabeth gedaan heeft en haar interesse en medeleven echt hartverwarmend! De East Cape Manuka olie en de andere producten die ik gebruik, bevallen overigens wel heel erg goed! Deze webwinkel is dus zeker een aanrader. Elisabeth, heel hartelijk bedankt voor de perfecte service! Y.M.

Marcus (23-07-2014) FullFullFullFullFull Bij het sleutelen een lelijke wond opgelopen op mijn hand. Geneest erg slecht. Nu schoongemaakt met Manuka olie en daarna verbonden met Active Manuka Honing. Na een paar dagen is de wond schoon en dicht. Manuka olie en Manuka honing in de EHBO doos dus!

Mirna (03-04-2014) FullFullFullFullFull Al jaren heb ik last van een terugkomende koortslip. Eindelijk iets gevonden waarmee ik de koortslip de baas ben. Meteen pure manuka olie erop wanneer het de kop op steekt. Daarnaast doe ik er op de manuka honey lippenbalsem erop. Supercombinatie.

Stuur naar een vriend
@
@