Top

placenta crème met Actieve Manuka honey cream (New life)

  • placenta crème met Actieve Manuka honey cream (New life)
  • placenta crème met Actieve Manuka honey cream (New life)
  • placenta crème met Actieve Manuka honey cream (New life)
rating 5
(5 / 2 Reviews)
22,00

placenta crème New Life, natuurlijk hormoonvrij. 

Deze hoogwaardige en effectieve placenta crème huidverzorgingscrème is uitgebalanceerd samengesteld met een extract van pure Nieuw-Zeelandse schapen-placenta, pure natuurlijke oliën van avocado en zoete amandel, Manuka olie en Active Manuka Honey UMF® (actieve manuka honing.) Door een speciale bewerking van de placenta, is deze crème absoluut hormoonvrij. 
De Manuka honing placenta-crème is heilzaam bij de meest uiteenlopende huidproblemen. De crème is niet vettig en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en geabsorbeerd. De unieke samenstelling van de manuka placenta crème zorgt voor intensieve hydratatie van de huid. Het stimuleert de doorbloeding en zorgt voor versteviging. Door de bijzondere werkstoffen helpt deze bijzondere crème de tekenen van het ouder worden (rimpels) te verminderen.

Bij een droge huid kun je de huid na reiniging van de huid met een zachte gezichtsreiniger zachtjes in masseren met een wat dikkere laag New Life placenta cream voor extra voeding. Laat de crèm rustig intrekken. 

De placenta crème met manuka honing is tevens zeer geschikt voor het behandelen van bestaande littekens en nieuw littekenweefsel. (Bijvoorbeeld na een operatie)
Door dagelijks meerdere malen de huid zachtjes met de manuka placenta crème te masseren, houd je het littekenweefsel soepel. Het bespoedigt de genezing van de huid en littekens te vervagen.
Ook littekens die ontstaan zijn na het oplopen van brandwonden of na een chirurgische ingreep (wanneer deze dicht zijn) kunnen goed verzorgd worden met de manuka placenta crème.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 32
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 Bevallen met keizersnede, litteken genas niet mooi. Op advies van vriendin het litteken dagelijks gemasseerd met placenta crème met manuka honing. De huid en het litteken voelde al na paar weken veel beter aan en nu na een jaar ziet het er supermooi uit.

rating 5 Aan een operatie had ik stug littekenweefsel overgehouden. Ik heb op aanraden van een vriendin meerdere keren per dag de placenta crème op het litteken ingemasseerd. Na een poosje werd de huid soepeler, voelde beter aan. Het litteken lijkt nu zelfs iets te gaan vervagen.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code