Magnesium sport olie van Permsal

Magnesium sport olie van Permsal
0 Reviews | Review toevoegen

Permsal Magnesium sportolie werkt effectief bij spierkrampen. Bij het intensief sporten verbruikt het lichaam door de verhoogde spieractiviteit aanzienlijk meer magnesium, vul het daarom aan.

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Magnesium sportolie van Permsal

* Werkt zeer snel en effectief bij spierkrampen.

Speciaal voor sportliefhebbers is er Permsal Magnesium sportolie ontwikkeld. Bij het intensief sporten verbruikt het lichaam door de verhoogde spieractiviteit aanzienlijk meer magnesium. Bovendien wordt er door de toegenomen transpiratie ook meer magnesium uitgescheiden. Hierdoor ontstaat in het lichaam een verhoogde behoefte aan magnesium.

De voordelen van Magnesium:
  • voorkomt spierkrampen
  •  verhoogt het uithoudingsvermogen
  •  heeft een positief effect op prestaties
  • versnelt het herstel na inspanning
  • levert een bijdrage aan de vetverbranding.

Toepassing, dosering en tips:
Breng direct na het sporten de magnesium sportolie op de bezwete huid aan.
Laat de magnesium sportolie 5 tot 10 minuten inwerken.
Spoel de magnesium sportolie daarna af. Dit afspoelen is niet noodzakelijk, maar wordt door veel mensen als prettig ervaren.
In geval van spierkramp of stijve spieren kun je de magnesium olie direct royaal op gewenste plek aanbrengen.
Strek de spieren hierna regelmatig en masseer de olie stevig in op de gespannen spieren. Na enkele minuten zal de kramp verdwijnen en zullen de spieren door middel van de magnesium ontspannen.
Gebruik als prestatiesporter de sportolie niet vlak voor een intensieve inspanning. Magnesium heeft een ontspannende werking en kan daarom nadelig werken bij intensieve inspanning. Gebruik het echter wel direct na de inspanning, voor een snel herstel.

Bij spierkrampen:
Magnesium ontzuurt spiercellen na een intensieve training. Via de huid wordt de magnesium snel en diep in de cellen opgenomen. Na enkele minuten doet de Magnesium sportolie direct zijn werk en helpt bij spierkrampen en ontspanning.Voor sporters wordt de opname van magnesium via de huid als onmisbaar beschouwd, vanwege zijn snelle en effectieve werking. De methode wordt dan ook al vele jaren in topsport toegepast en is nu ook bezig de gezondheidswereld te veroveren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

Volg ons op social media