Manuka dierverzorging


Manuka honing wordt volop toegepast in huidverzorgingsproducten (crèmes en zalven) voor mensen, maar ook in de dierverzorging worden zeer goede resultaten met de Active Manuka honing behaald. De medicinale Active Manuka honing kan zowel in pure vorm als verwerkt in wondcrèmes worden gebruikt. 

In onze speciale webshop Manuka-dierverzorging vind je nu alle dierverzorgingsproducten voor honden, katten (kleine huisdieren) en paarden. Pet Magic voor huisdieren en Equine Magic voor paarden. 

Pet Magic in een tube is een uitgebalanceerde Manuka honing combinatie-crème die effectief is in de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's etc.
De Manuka honing wondzalf voor dieren kan worden ingezet bij; snij- en schaafwonden, kloven en zweertjes, allergische reacties, jeuk en huidirritatie.

Equine Magic is een topper binnen de paardensport. Ontsmettend, kalmerend en helende honing wondzalf met Actieve Manuka honing UMF 15+ Behandeling van huidirritatie, wonden, insectenbeten en MOK.

Manuka olie 10 ml uit de East Cape van Nieuw Zeeland is sterk desinfecterend en breed toepasbaar. Desinfecteer wonden en tekenbeten en bestrijd vlooien met Manuka olie.

Meloderm honing gel
Manuka honing gel voor wondverzorging bevat 100% medicinale Active Manuka honing UMF 16+ (tube 125 gram) voor het verzorgen van snij- en schaafwonden, moeilijk genezende en geïnfecteerde wonden.

Natuurlijke Ontwormer en ongediertebestrijder, Diatomeeënaarde, La droguerie Ecologique
Kun je jouw huisdier(en) beschermen voor wormen en andere inwendige parasieten zonder gebruik van chemicaliën? Dat is zeker mogelijk!
Meng diatomeeënaarde met water of voeg het toe aan het eten, dan is Diatomeeënaarde een zeer effectieve organische ontwormer.

Tekentrekker RVS handgemaakt 'by Andor' is effectief en praktisch. Duurzaam geproduceerd door hergebruik van RVS. (keuze uit 2 modellen)
Deze tekentrekker is met de hand vervaardigd van hergebruikt RVS. De tekentrekker is compact, stevig, ligt prettig in de hand en onderscheid zich door de bijzondere sierlijke vormgeving.

Keramische EM-X kralen voor halsband tegen teken 11mm lang en 9mm diameter, zakje 35 stuks
Keramische kralen voor halsband voor huisdieren met EM-X (Effectieve Micro-organismen) tegen teken en vlooien. zakje 35 stuks. Maak zelf een anti-teken halsband voor je hond.

Groenlipmossel softcapsules voor honden en katten met stramme gewrichten.
Honden en katten kunnen ook veel last hebben van de gewrichten. Dit kan veroorzaakt worden door aangeboren afwijkingen, door overbelasting, overgewicht of bij ouderdom.

Manuka Honing UMF 10+ wondverzorging en aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten
Wondverzorging en ondersteuning van de weerstand van je huisdier met Actieve Manuka honing UMF 10+. Uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen, rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamines.

Manuka Honing UMF 15+; wondverzorging en aanvulling op (rauwe) voeding van honden en katten
Active Manuka Honey UMF 10+ en UMF 15+ is voor pups en volwassen honden (maar ook katten en kittens) naast een gezonde voeding zeer geschikt om parasitaire infecties zoals wormen te helpen voorkomen.

Alle producten vind je nu in onze speciale Manuka webshop voor dierverzorgingsproducten; Manuka-dierverzorging.


Volg ons op social media

Volg ons op social media