Top

Acnecrème Active Clear Cream met Manuka honing, de oplossing voor acne

  • Acnecrème Active Clear Cream met Manuka honing, de oplossing voor acne
rating 5
(5 / 1 Reviews)
21,50

Zoek je naar een oplossing voor acne?

Manuka honing Acne crème Active Clear van the Honey Collection is een medicinale crème met Active Manuka honing die speciaal is ontwikkeld om de acnehuid effectief te verzorgen. Deze bijzondere acnecrème is samengesteld met 30% Active Manuka Honey UMF® 15+ en met zorg geselecteerde natuurlijke oliën en kruidenextracten. De reinigende en verzorgende crème dringt diep in de opperhuid door. De natuurlijke antiseptische en antibacteriële eigenschappen van de Active Manuka Honey UMF® 15+ en de speciale kruidenextracten helpen de huid te herstellen en littekens te verminderen. 

Smeer tweemaal dagelijks het gebied met acne met de Active Clear acnecrème in, nadat de huid met een milde niet schuimende gezichtsreiniger (facial cleanser) en warm water is gereinigd. Een ontvettende gezichtsreiniger is af te raden, dit veroorzaakt juist een vette huid. 
Het is aan te raden om naast het gebruik van deze acne crème, de puistjes aan te stippen met de East Cape Manuka olie. De manuka olie zal jouw huid niet uitdrogen. 

Binnen een week mag je al resultaat verwachten van de dagelijkse verzorging van je acne huid met deze Manuka honing acnecrème in combinatie met de East Cape Manuka olie.
Active Clear acnecrème helpt jouw acnehuid te herstellen en littekenvorming te verminderen en te vervagen. 
* bovenstaande producten zijn verkrijgbaar in een voordeel acneverzorgingspakket.


Gezonde voeding:
Belangrijk om te weten is dat je hormoonhuishouding een rolt speelt in het ontstaan van acne. Daarnaast heeft ook je voedingspatroon invloed op jouw huid. Wij adviseren je dan ook om te kiezen voor gezonde en onbewerkte voeding.
Met deze natuurlijke acnecrème zorg je in ieder geval voor een gezonde voeding van jouw huid.


Ingrediënten acnecrème Active Clear Cream ( 50 gram): 

Aqua, Leptospermum scoparium mel (Active UMF Manuka Honey 15+), Montanov 68 - Cetearyl Alcohol & Cetearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) oil, Prunus Armeniaca (apricot) oil, Sesamum Indicum (sesame) oil, Refined white beeswax, Calendula Officinalis (Calendula) oil, Geogard Ultra, Leptopermum Scoparium (Manuka) oil and Tocopherol oil.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 19
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 • Manuka Active Clear crème:
Na de Manuka Honey Facial wash (naspoelen) en Manuka olie (puistjes aanstippen) gebruik je de clear crème.
De producten ervoor drogen je huid iets uit, maar door de Active clear crème, geef je je huid rust en balans. Het is een wat vollere voedende crème. Ook zijn de littekens zichtbaar verdwenen.
Hiervoor ging ik met mijn zoon naar een medisch huidspecialist voor een dieptereiniging, maar in combinatie met de andere acne-set-producten
- houdt hij nu zelfstandig - zijn acne prima onder controle.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code