Top

Manuka Honing Lozenges UMF 15+ (keelpastilles 100 gram.) Weg met keelpijn en kriebelhoest!

  • Manuka Honing Lozenges UMF 15+ (keelpastilles 100 gram.) Weg met keelpijn en kriebelhoest!
rating 5
(5 / 2 Reviews)
9,50

Keelpijn, kriebelhoest hier wil je zo snel mogelijk van af. 

De keelpastilles, Active Manuka Honey & Propolis Lozenges van the Honey Collection worden zonder kunstmatige toevoegingen samengesteld en in kleine hoeveelheden geproduceerd.

Ze zijn zo lekker dat je deze keelpastilles ook graag neemt wanneer je geen keelpijn hebt.

Gebruik deze krachtpatsers met Actieve Manuka honing en propolis bij keelpijn, kriebelhoest, verstopte neus, maar ook bij zweertjes in de mond (aften.) Jouw keelklachten worden direct verzacht! Daarnaast is de smaak van deze keelpastilles ook nog eens heerlijk verfrissend.

Wist je dat wanneer je bij dagelijks deze Active Manuka honing en propolis keelpastilles weg sabbelt, je immuunsysteem ook nog eens versterkt?  

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bij keelklachten een flinke theelepel pure Active Manuka honing UMF 10+ te nemen en deze zo langzaam mogelijk door te slikken.
Twee maal per dag een flinke koffielepel pure Active Manuka honing UMF is effectief bij keelklachten en het ondersteunen van je weerstand.


Samenstelling van de keelpastilles/lozenges: Active Manuka Honey, eucalyptus olie, pepermuntolie, anijszaadolie, zink gluconate, suiker, echinacea, propolis. Helaas is dit product is tijdelijk niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 Da's goed nieuws dat de keelpastilles bijna binnenkomen. Herfst is begonnen, behoefte aan nieuwe voorraad. Alvast besteld:-)voordat ze uitverkocht zijn.

rating 5 Vaak last van kriebelhoest, vooral nu in de winter. De pastilles helpen direct en zijn ook nog eens erg lekker. Voor thuis heb ik een pot met Actieve Manuka honing, maar deze keelpastilles zijn handig voor onderweg.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code